Iščemo Razvijalca v okolju Microsoft.NET

Mali oglasi za rabljene knjige, passworde za porno sajte ali karkoli drugega.

Iščemo Razvijalca v okolju Microsoft.NET

OdgovorNapisal/-a crea » 24 jun 2015, 08:51

Pozdravljeni,

v podjetju CREA d.o.o. iščemo razvijalca v okolju Microsoft.NET.
CREA je vodilna slovenska svetovalna in izvedbena družba na področju upravljanja poslovnih procesov in varnega elektronskega poslovanja v regiji.

Ponujamo zanimivo delo v prijetnem delovnem okolju v izkušeni razvojni ekipi z uvajanjem v sodobne tehnologije računalniške varnosti, elektronskega poslovanja in upravljanja poslovnih procesov.
Ukvarjamo se z razvojem naprednih, zanimiv, zahtevnih in varnih spletnih in drugih rešitev na področju e-poslovanja in upravljanja poslovnih procesov (BPM, workflow) v okolju Microsoft .NET.

Prednost imajo kandidati, ki so vešči načrtovanja in programiranja uporabniških aplikacij, objektnega usmerjenega razvoja, že poznajo Microsoftova razvojna orodja ( Visual Studio.NET), programske jezike (C#, Delphi), razvoj spletnih rešitev (ASP.NET, XML, jQUERY, MVC, AJAX, SignalR, HTML, JScript, CSS, ActiveX), načrtovanje in izvedbo podatkovnih zbirk (npr. SQL Server, Microsoft Reporting Services, Oracle, idr.) in varovalne mehanizme (digitalna potrdila, elektronski podpis, šifriranje, pametne kartice).

Od kandidatov zahtevamo
Zahtevana izobrazba: VI/1., VI/2., VII.

Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo in veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje.
Kako se prijaviti
Prijave z življenjepisom in opisom vaših znanj ter dosedanjih delovnih izkušenj nam pošljite po e-pošti na naslov info@crea.si.
crea
Izgubljenec
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 24 jun 2015, 08:41

Vrni se na Mali oglasi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron